بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/03/04 - 17:53
  • - تعداد بازدید: 369
  • - تعداد بازدیدکننده: 191
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
گزارش سفر:

گزارش ششمین بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به استان بوشهر

درششمین سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان  به استان بوشهر، برج نوآوری مروارید خلیج فارس و طرح جامع عمرانی پارک علم و فناوری خلیج فارس (ساختمان گلستان) افتتاح شد.

~/Asset/News/News/Image/Olds/istiNewFolder/satari.jpg

درششمین
سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان  به استان
بوشهر، برج نوآوری مروارید خلیج فارس و طرح جامع عمرانی پارک علم و فناوری
خلیج فارس (ساختمان گلستان) افتتاح شد.



سورنا ستاری در ابتدای ورود به استان بوشهر در گفتگو با خبرنگاران رسانه های مختلف اظهار کرد:  پیش از این چند سفر کاری برای توسعه و گسترش اجزای مختلف زیست بوم نوآوری به استان بوشهر انجام گرفت، خوشحالم که در این سفر شاهد تحقق نتایج پیگری‌های قبلی هستیم و  استان بوشهر از چند مرکز و ساختمان جدید در حوزه نوآوری از جمله برج نوآوری مروارید خلیج فارس،  برخوردار می‌شود.  



وی در مسئله تولید محصولات دانش بنیان برای مقابله با کرونا اظهار کرد: در این حوزه، نه تنها کلیه محصولات مورد نیاز در این زمینه در داخل کشور تولید می شود، بلکه محصولات "های‌تک" مختلفی از جمله کیت های تشخیص و ونتیلاتور نیز به خارج از کشور صادر شده است. اکوسیستم شرکت های دانش بنیان به خوبی توانست نقش خود را در کوچک سازی ابعاد مخرب این بحران ایفا کند و جامعه را به محصولات مورد نیاز برای دفاع در برابر ویروس مجهز سازد.



وی افزود: در حوزه کیت‌های سرولوژی ظرفیت کشور به تولید یک میلیون کیت در روز رسیده است. در زمینه کیت های pcr نیز در ظرفیتی برای تولید  یک و نیم میلیون تست در کشورایجاد شده است که در صورت تکمیل فرایندهای مربوط به اخذ مجوز می توان در این حوزه افق های صادراتی را نیز مد نظر داشت.


افتتاح برج نوآوری


افتتاح برج نوآوری مروارید خلیج فارس از جمله برنامه های اصلی سفرسورنا ستاری به استان بوشهر بود که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با اعتباری بالغ بر  ۱۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.  این مرکز قرار است میزبان شرکت های دانش بنیان و فناور این استان باشد. برج نوآوری بوشهر در فضای بالغ بر 3000 متر افتتاح شده است و می تواند تاثیری قابل توجه در جهش زیست بوم نوآورانه استان ایفا کند.



 


طراحی و اجرای زیرساخت اینترنت اشیا مبتنی بر پروتکل LoRaWAN بوشهر 


سورنا ستاری در ادامه سفر خود به استان بوشهر به همراه،  جمعی از مسئولین استان از جمله عبدالکریم گرواند استاندار بوشهر از فاز اول شبکه اینترنت اشیا مبتنی بر پروتکل LoRaWAN  رونمایی کرد.با توجه به اهمیت روز افزون تجهیزات هوشمند مبتنی بر اینترت اشیاء این زیر ساخت حیاتی می تواند نقشی کلیدی در توسعه کسب و کارهای نوآورانه مربوط به آن را ایفا کند.


 LoRaWAN  یکی از پروتوکل های پر کاربرد در حوزه اینترنت اشیاء اشست که با حمایت معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری و با هزینه 4 میلیارد ریال پیاده سازی و اجرا شد. در فاز اول اجرای این شبکه که امروز با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری آغاز به کار کرد، منطقه دو بوشهر تحت پوشش این شبکه قرار گرفته و در فاز بعد کل شهر بوشهر پوشش داده خواهد شد


.


 رونمایی از محصولات فناورانه در نمایشگاه شرکت های فناور و دانش بنیان بوشهر


معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری  در ادامه بازدید خود از مراکز مختلف همکار با شبکه نوآوری این استان، از نمایشگاه شرکت های فناور و دانش بنیان این استان بازدید کرد و با آخرین دستاوردهای   فعالان فناور استان آشنا شد.


سه محصول مکانیاب آکوستیک لوله های پلی اتیلن گاز شهری، سیستم پایش کیفیت آب استخرهای  میگو مبتنی بر اینترنت اشیا و دستگاه جوش خودکار تی سرویس در خطوط فلزی ، از جمله تولیدات فناورانه‌ای بود که در جریان این بازدید به معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری معرفی شد.


همچنین کارگاه های تولید الکل، ژل ضد عفونی کننده دست، ماسک، ماده ضد عفونی کننده سطح، مرکز توسعه فناوری سیستم قدرت و حفاظت و مرکز نوآوری صنایع خلاق نیز از جمله دیگر مراکز تولیدی بود که در راستای توانمند سازی  خطه جنوب کشور برای مقابله بهتر با شیوع ویروس کرونا مورد بازدید رئیس ستاد  فرهنگ سیازی اقتصاد دانش بنیان قرار گرفت.


افتتاح  برج نوآوری مروارید خلیج فارس با زیربنای بالغ بر 3000 متر مربع ، شرکت در نشست اقتصاد مقاومتی و جهش تولید با مقامات این استان و  گفتگوی میدانی با فعالین فناور استان، از جمله دیگر رخدادهای سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به جنوب کشور است.


معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، با اشاره به سفرهای سه گانه خود به استان بوشهر از سال قبل تا کنون، اظهار کرد: هر بار که به این استان سفر می‌کنیم، روند رو به جلو و پیشرفت زیست بوم نوآورانه استان را شاهد هستیم. افتتاح چند ساختمان جدید در پارک علم و فناوری و دانشگاه بوشهر، می‌تواند محیطی جدید ایجاد کند تا هسته‌های فناور تشکیل شده توسط جوانان استان در آن به شرکت‌های پویا و بالنده تبدیل شوند.


دکتر ستاری در این‌باره اظهار کرد : هر بار که به این استان سفر می کنم، شاهد ایده‌ها و شرکت های فناور جدید هستیم، این مسئله خود سطح انگیزه و پویایی جوانان این خطه را نشان می‌دهد. علاوه بر تاسیسات جدید ایجاد شده، معاونت علمی و فناوری باز هم از توسعه فعالیت ها در پارک  علم و فناوری استان حمایت خواهد کرد و سرمایه گذاری لازم در این زمینه انجام خواهد گرفت.

وی گفت: در تلاش هستیم تا زیست بوم اقتصاد دانش بنیان کشور به شکل متوازن در تمام کشور رشدی هماهنگ را شاهد باشد. در  حال حاضر بیش از 5000 شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند و فروش آنها در سال گذشته از 120 هزار میلیارد تومان فراتر رفت. حجم اقتصاد دانش بنیان  و رشد آن به گونه ای است که قابل نادیده گرفتن نیست. تلاش داریم تا هم در زمینه توسعه زیر ساخت ها و هم در حوزه مالی تمام نیازمندی های توسعه این زیست بوم را فراهم سازیم .





شورای اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید

 
در این نشست آقای دکتر اخلاقی رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر ضمن گزارش حمایت های معاونت علمی و فناوری از سال 91 تاکنون از استان بوشهر گفت: بنیاد نخبگان استان بوشهر به عنوان نماینده معاونت عملی و فناوری با تسهیلگری بین نهادهای فناورانه و صنایع و معرفی ستادهای توسعه فناوری ارتباط موثری بین نهادهای بوجود آورده است.




در این نشست دکتر ستاری با اشاره به پتانسیل بالای  این ناحیه از کشور در صنعت نفت و گاز و زیست فناوری، بیان داشت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تلاش است تا سطح مشارکت شرکت های بومی در فناوری‌های مرتبط با حوزه های مانند نفت، گاز و زیست فناوری دریایی بالاتر برود. قراردادهای که منعقد شد و محصولات فناورانه ای که  توسط  شرکت های فناور استان تولید شده، همگی بر اساس این راهبرد مورد حمایت  قرار گرفته است. تفکر مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان، پیش از هر چیز امر توسعه را با تکیه بر توانمندی‌های محلی هر استان  قابل تحقق می‌داند. بر این اساس امیدواریم که استان بوشهر با کمک شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان  به قطب فناوری‌های نفت و گاز  و زیست فناوری در کشور تبدیل شود.

 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در  آغاز سفر استانی خود در مراسم افتتاح  برج نوآوری استان موسم به برج مروارید خلیج فارس شرکت کرد.  این مرکز به همراه چند نهاد مشابه دیگر در استان با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری تاسیس شده اند.

بازدید از چند نمایشگاه در حوزه محصولات ویژه مقابله با کرونا، محصولات فناورانه حوزه نفت و گاز و یک طرح گلخانه‌ای بخش دیگر از رخدادهای این سفر بود.

ستاری همچنین از چند شتابدهنده فعال در حوزه محتوای دیجیتال، انیمیشن و نفت و گاز بازدید کرد. وی پیش از آن در مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه در حوزه آب، ابراز امیداوری کرد که با توسعه کمی و کیفی شرکت های فناور فعال در موضوع آب، بتوان چالش های این حوزه را با کمک فناوری مدیریت کرد.

وی نقطه نظرات مطرح شده از سوی مدیران شرکت های فناور و دانش بنیان استان را که در حاشیه بازدید از چند نمایشگاه مختلف با وی در میان گذاشته شده بود را در نشست اقتصاد مقاومتی و جهش تولید با مسئولین استانی در میان گذاشت.

آیت‌الله غلامعلی صفایی‌بوشهری عصر سه‌شنبه در آیین افتتاح فاز نخست طرح جامع عمرانی پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر از ظرفیت‌های کم‌نظیری برای توسعه و پیشرفت برخوردار است.


وی به نقش بسیار مهم دانش در تولید قدرت و ثروت اشاره کرد و ادامه داد: استان بوشهر در زمینه اقتصاد کرانه‌ای دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی است و باید با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه تلاش شود.


امام جمعه بوشهر خواستار تدوین نقشه راهبردی برای استفاده از ظرفیت دریا شد و تصریح کرد: برای بهره جستن شرکت‌های دانش بنیان از قابلیت دریا در استان بوشهر در تولید محصولات کرانه‌ای و اقتصادی تدوین نقشه راهبردی براساس سند چشم انداز ضروری است.


آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری با بیان اینکه استان بوشهر در مرزدریایی با خلیج فارس دارای طولانی‌ترین ساحل و پسکرانه است و تاکید کرد: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های مهمی در حوزه دریا دارد به گونه ای که ۹۳۶ کیلومتر مرز دریایی و ۷۰۷ کیلومتر پسکرانه دارد.


وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت دریا برای تولید محصولات دانش بنیان گفت: این ظرفیت در ابعاد گوناگون تولید،‌ اشتغال و صادرات می‌تواند نقش تاثیر گذاری در توسعه و پیشرفت جامعه داشته باشد.


نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، استفاده از ظرفیت دریا در تولید محصولات را مورد اشاره قرار داد و گفت: ایده‌های شرکت‌های دانش بنیان باید به سمت استفاده و بهره برداری از ظرفیت دریا سوق داده شود تا بتوان از این گنجینه خدادادی بهره لازم برده شود.


وی با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش بنیان در عرصه مقابله با کرونا حماسه آفریدند افزود: در جریان بحران ویروس کرونا شرکت‌های دانش بنیان نقش آفرینی مهمی کردند و در تولید انواع محصولات توانمندی خود را به نمایش گذاشتند.

 



  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 134314
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم