بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/09/26 - 08:16
  • - تعداد بازدید: 1161
  • - تعداد بازدیدکننده: 248
  • زمان مطالعه : 16 دقیقه
آیین تودیع و معارفه:

آیین معارفه رئیس جدید، تودیع و تکریم رئیس سابق بنیاد نخبگان استان بوشهر برگزار شد

«آیین معارفه رئیس جدید، تودیع و تکریم رئیس سابق بنیاد نخبگان استان بوشهر» با حضور معاون بنیاد ملی نخبگان، معاونین استاندار، روسای دستگاه های اجرایی، نخبگان، سرآمدان، مستعدین برتر و  اعضای هیات علمی دانشگاه ها، پنجشنبه 28 آذر ساعت 10 صبح در سالن کوثر استانداری برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/Olds/baner sairt.jpg


«آیین معارفه رئیس جدید، تودیع و تکریم رئیس سابق بنیاد نخبگان استان بوشهر» با
حضور معاون بنیاد ملی نخبگان،معاونین استاندار، روسای دستگاه
های اجرایی، نخبگان، سرآمدان، مستعدین برتر و  اعضای هیات علمی دانشگاه ها،
پنجشنبه 28 آذر ساعت 10 صبح در سالن  کوثر استانداری برگزار  شد.


در این مراسم که با حضور معاون استاندار، معاون بنیادملی نخبگان، مدیران دستگاه های اجراییف دانشگاه و نخبگان برگزار شده بود:  دکتر اله کرم اخلاقی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و فوق تخصص گوش، گلو، بینی، جراحی سر و گردن، جایگزین دکتر رضا آذین، دانشیار مهندسی نفت دانشگاه خلیج فارس و رئیس سابق  بنیاد نخبگان استان بوشهر(1393-1398) شد. در پایان لوح تقدیر از آقای دکتر آذین و حکم انتصاب آقای دکتر اخلاقی از طرف آقای دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان به ایشان اعطاء شد.


 



 



مشروح برنامه :


سخنرانی کامل دکتر آذین، رئیس پیشین بنیاد نخبگان استان بوشهر


بنیاد ملی نخبگان آیین­نامه­های شفاف و صریحی دار که کمک می­کند با استفاده از آیین­نامه­ها افراد مستعد را بهتر بشناسیم. کسانی که مستحق گرفتن سهمیه بنیاد هستند معمولاً در استان ما قرار ندارند. المپیادی­ها، رتیه­های برتر کنکور و ...؛ ما این­ها را در استان نداریم. البته این وضعیت فقط برای ما نیست. 27-28 استان همین وضعیت را دارند. نخبه­های تاپ در سه استان جمع شده­اند. سهمیه دانشگاه صنعتی شریف در جایزه تحصیلی 1700 تا 1800 نفر است و استان بوشهر 10 نفر. با این معیارها دیدیم که باید برویم سراغ بخش­های دیگر آیین­نامه؛ سند راهبردی کشور در امور نخبگان و ....؛ این­ها را سرلوحه کار قرار دادیم و سعی کردیم هر چیزی که هست را از بین این­ها بیرون بیاوریم. اینکه تا می­توانیم از سهمیه ­ها در بخش­ های مختلف مثل پسادکتری و ... استفاده کنیم و بر اساس آنچه که فکر کردیم می­توانیم در استان انجام دهیم شبکه­سازی کردیم. در دانشگاه­ها، سازمان­های مردم نهاد و ...؛ سعی کردیم در گام اول خود را بشناسیم و بعد برای سایر دستگاه ­ها کارهایی انجام دهیم. از ظرفیت­ های این افراد در تعریف برنامه­ها و پیشبرد برنامه­ های بنیاد استفاده کردیم. سعی شد بنیاد را از نهادی حمایتی به نهادی مشارکتی و فرصت­ساز تغییر دهیم. سعی کردیم این فرهنگ را در بنیاد جا بیندازیم که افراد حس کنند بنیاد متعلق به خود آن­هاست و افراد بیایند و خودشان برنامه­ ها را تعریف کنند، اجرا کنند، مشارکت کنند؛ چون بدون آن­ها ما هیچی نیستیم؛ لذا سعی کردیم تا جایی که فرصت است بنیاد نخبگان را در استان فعال متین برای شناسایی مستعدین برتر.


نکته دیگر بحث توجه به بعد بین­المللی بین متخصصان داخل و خارج از کشور است. در دهکده جهانی هر ایرانی که کار می­کند چه در داخل و چه در خارج، فرصتی برای دیگری در خارج و داخل است. سعی کردیم ظرفیت­ های بین ­المللی را همکار کنیم و جزو معدود استان­ هایی هستیم که این پایگاه را به طور فعال داریم و تعامل خوبی با هم داریم.


موضوع دیگر در این مدت اردوهای جهادی بود، به ویژه دانش آموزان مناطق محروم استان بوشهر. در تمام اردوها از ظرفیت­ بچه­ های مستعد استفاده کردیم و سعی کردیم واقعیت­ های استان را بهتر بشناسیم و تجربه خوبی بود که محدودیت­ها را در کنار فرصت­ها قرار دهیم. بازدیدهای تخصصی زیادی را در جاهای مختلف در بنیاد برگزار می­کردیم. این کارها مختص بنیاد نخبگان بود. بنیاد با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری یکی است.


بعد از 5/2 ماه گزارشی به استاندار وقت دادیم و یافته­های گزارش حاکی از این بود که ما در سال 93 جزو 16 استانی هستیم که هیچ سهمی در بنیاد نداریم. به اتفاق دکتر مصلح و دکتر رستمی و دکتر رئیسی برنامه­ریزی منسجمی برای تعامل مستمر و پویای استان با معاونت علمی و فناوری انجام دادیم. ستادهای توسعه فناوری را مرتب دعوت می­کردیم؛ همکاران صنعتی را جهت دریافت حمایت تشویق می­کردیم و ...؛ با برنامه­ریزی­های انجام شده و ... برای گرفتن موافقت و ... خوشبختانه رتبه سوم جذب اعتبارات معاونت علمی و فناوری را به خودش اختصاص داده. بوشهری که اصلاً در لیست نبود.


سال 93 در بازدیدی که دکتر ستاری از بوشهر داشتند گفتمان مثبتی بر اقتصاد دانش­بنیان و توسعه فناوری و دانش بنیان در کشور در حال شکل­گیری بود که ما در آن جایی نداشتیم. همین موضوع باعث شد برنامه ویژه­ای به کمک پارک علم و فناوری تهیه کردیم و حداقل 12 پله رتبه استان جابجا شد و استان بوشهر در حال حاضر رتبه 19 یا 20 است. حواسمان هست استان­هایی که دارند با ما رشد می­کنند هم تلاش­های زیادی دارند و سخت است و جابجا شدن از رتبه 18 به 17 خیلی آسان نیست. به نظر می­رسد با پیشرفت­ها و اتفاقاتی که رخ داده ما ظرفیت­های خوبی داریم و چشم­اندازی برای استان و دستگاه­های اجرایی ایجاد می­کند که استان با جامعه فرهیختگان و نخبگان بیشتر آشنا شود. در این خصوص لازم است دستگاه ­های اجرایی بیشتر تعامل کنند.


در بند ث ماده 64 برنامه ششم توسعه به صراحت بیان شده است که باید از ظرفیت­های نخبگان در دستگاه­ های اجرایی استفاده کرد. قضر مخاطب در بنیاد بسیار قشر خوب و کاربلدی هستند. مدیر کارآمد از ناکارآمد را به خوبی تشخیص می­دهند. سرمایه انسانی در قرن 21 مهم­ترین سرمایه در جامعه است. اگر بتوانیم این سرمایه را نگه داریم هنر کرده­ایم. دستگاه­ های اجرایی مسئولیت سنگینی دارند. توسعه با همت جمعی اتفاق می­افتد.


مسئله دوم مسئله مهاجرت نخبگان و مستعدین از استان است. این دلایلش کاملاً مشخص است. کیفیت آموزش و پرورش، سلامت و خدمات شهری نیاز به تقویت دارد. این­ها زمینه نگهداشت نخبگان را ایجاد می­کند. صنایع ملی که در استان هستند و کمترین تعامل را دارند مسئولیت سنگینی دارند. مسئولیت ما اشتغال نیست، توسعه پایدار است. این صنایع فعال در استان حداقل تعامل را با استان بوشهر دارند. در دهه­های آینده این تعامل است که می­تواند به ما کمک کند. وقتی مکان و آلودگی و ... اینجا هست چرا پژوهش­ها در خارج از استان انجام می­شود. صنایع باید ملزم بشوند برای حل این مشکل. ترس از نیروهای بومی، شناخت کم ظرفیت های آینده بوشهر و .... در عدم ماندگاری نخبگان تأثیرگذار است.


نکته بعد توجه به تسهیل­گری در بنیاد به جای تصدی­گری بود؛ هر جایی که فکر می­کردیم دستگاه اجرایی وجود دارد دچار موازی­کاری نمی­شدیم و خیلی خوب به آن­ها کمک می­کردیم.


در راستای مسئولیت اجتماعی نخبگان از خیلی از نهادهای نخبه ­پرور دعوت کردیم. با سمن­ها برای ترویج علم، فناوری، ترویج فرهنگ و هنر کار کردیم. با محیط زیست فعالیت­های زیادی داشتیم. در حال حاضر سمن­ ها در بنیاد نخبگان فعالند. خیلی از برنامه ­ها در بنیاد فعال است و جالب است خیلی از عواملی که فکر می­کنیم مانع توسعه است فرصت است. مانند گرما؛ که فرصت آن غواصی است که در فصا گرم در حال انجام است.


مسائل مهم ما چیزهای دیگر است. سعی کردیم هر کسی کارهاش به بنیاد مرتبط است با صرف کمترین هزینه؛ نداشتن نگاه سیاسی، با کمترین نیروی انسانی در بین دستگاه­های اجرایی کار مردم را راه بیندازیم.


درهای بنیاد همیشه به روی همه باز بوده. وقتی پرچم نهاد ریاست جمهوری روی بنیاد نصب می­شود یعنی رئیس جمهور روی همه نظارت دارد. سعی کردیم با آنچه بضاعت داشتیم با همدیگر تعامل داشته باشیم.


نکته مهم دیگر بحث تملک ساختمان بنیاد بود که به حمداله یکی از استان­ هایی هستیم که صاحب ملک شخصی به نام بنیاد ملی نخبگان است. کمترین استانی در کشور این مزیت را دارد. این موضوع حاصل تعامل مثبت با دستگاه­های اجرایی بود.


از دیگر اقدامات انجام شده:



  • تور فناوری: حمایت از مستعدینی که می­خواهند از خدمات آزمایشگاهی استفاده کنند.

  • در خصوص تکریم از نخبگان چند برنامه خوب داشتیم.

  • در برنامه خیرین و تعریف جوایز به نام بزرگان استان سعی کردیم گام به گام کارهایی را انجام دهیم (جایزه پروفسور مشفقیان، بنیاد خیریه رشد و اندیشه سازندگی استان بوشهر؛ جایزه پروفسور نبی پور و پروفسور حمیدی را تعریف کردیم که این­ها جا دارد گسترش پیدا کند و مشارکت ویژه سازمان­های غیر دولتی در امور نخبه­پروری گسترش یابد).


در آخر قصد دارم از تعدادی از سازمان­هایی که همیشه یار بنیاد بودند تشکر کنم. از شورای علمی بنیاد که یکی از قوی­ترین اتاق ­های فکر استان بوده؛ دبیران کارگروه ­های تخصصی بنیاد؛ دانشگاه­های استان بوشهر به خصوص دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و پارک علم و فناوری خلیج فارس؛ استانداری، فرمانداری، صدا و سیما، مجموعه صنایع استان، بنیاد رشد و اندیشه سازندگی استان بوشهر، همکاران در بنیاد نخبگان استان بوشهر. در انتها به رئیس محترم بنیاد تبریک عرض می­کنم و امیدوارم در مسئولیت خود موفق باشند.



سخنرانی آقای مهندس ابراهیمی، معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری بوشهر


عرض سلام و ادب و احترام


بنیاد ملی نخبگان یکی از بنیادهای مبارک و شکل­گیری آن به منظور پاسخگویی به قشر پیشتاز جامعه است. تکریم به علم، دانش، دانشمند، اندیشه، خردورزی، نوآوری و عقلانیت است. این نکته در بیانات مقام معظم رهبری بارها مورد توجه قرار گرفته. دولت هم به این موضوع تأکید و احترام دارد. کارکرد مثبت بنیاد رشد و اندیشه سازندگی و .... این شایستگی و قابلیت را عینیت بخشیده بنابراین تقویت این روند و حضور نخبگان در عرصه­ های مختلف جامعه می­بایستی به خواست همگانی یک نگاه غالب نگاه شود؛ چرا که مسیر تعالی و پیشرفت از مسیر نگاه به نخبگان است که در ارکان مختلف جامعه تعامل ایجاد می­کند. جامعه از حضور نخبگان نه تنها ضرر نمی ­کند بلکه مسیر تعالی را بهتر پیش می­برد. جامعه ­ای بهتر توسعه می ­یابد که به نیروی انسانی و نخبگان خود اهمیت داده؛ آنچه جوامع دیگر بدان توجه کرده است.  جا دارد از زحمات و تلاش­ های دکتر آذین صمیمانه تقدیر و سپاسگزاری نمایم. آرزوی موفقیت و سلامتی برای دکتر اخلاقی.


 



سخنرانی دکتر کشمیری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر


سرمایه اصلی دکتر آذین نگرش ایشان است که نقشه راه را ترسیم کردند و توانستند جمعی را به دور خود جمع کنند و تأثیرات زیادی هم در دانشگاه علوم پزشکی گذاشتند. مراکز تحقیقاتی و موفق خوبی در بحث نگرش دانشگاه نسل سوم و شرکت­های دانش­بنیان دارند


دکتر اخلاقی هم جوان، متعهد و با انگیزه است. از ایشان هم حمایت کنید؛ چرا که فرزند استان است. از بهترین­های علوم پزشکی است از نظر اخلاقی؛ شفاف، با صداقت و با انگیزه است.


آن­هایی که قله­ها را فتح می­کنند هنگامی که بقیه خواب بودند نخوابیدند.


نخبگان سرمایه اجتماعی ما هستند و احتیاج به حمایت دارند.


این نگاه فرانگری بنیاد باعث می­شود سرمایه اجتماعی موتور محرک جامعه می­شوند. ما باید حمایت کنیم از این سرمایه اجتماعی و اگر نتوانیم کارشان را هموار کنیم مدیون مردم هستیم.


 


سخنرانی استاد نبی پور


در آینده می­بایست چیدمان نهادهای آموزش عالی و آموزش ابتدایی به گونه­ای باشد که مردم­سالاری دانش را آگاه کند. یکی از مجراها مردمی کردن علم است. مردمی کردن علم بسیار مهم است و دکتر آذین در بوشهر توانستند این را اجرایی کنند. بین افرادی که در بخش­های مختلف کار می­کنند هرمی درست کنند که در قلبش توسعه پایدار بود و این موتور آماده حرکت است و دکتر اخلاقی ادامه مباحث مربوط به منطقه ویژه علم و فناوری و افزایش کارگران دانایی و .... موفق باشند که مسیر را ادامه دهند.


سخنرانی دکتر مصلح، رئیس دانشگاه خلیج فارس


ما همه تیم هستیم. ویژگی تیم بودن، همکاری مشترک و مشارکت مجموعه بازیگران عرصه با هم برای توسعه استان بوده است. پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان و دانشگاه. ما واقعاً یک تیم هستیم؛ ارزشمندترین نکته همراستایی و جمع بودن و در کنار هم بودن است. قطعاً ما با علوم پزشکی یکی هستیم. با مجموعه دانشگاه­ها یکی هستیم برای پیشرفت استان. دکتر آذین در شبکه ­سازی بین بخش­ های مختلف به خوبی نقش خود را ایفا کردند. دکتر آذین در دانشگاه همان نقش را به شیوه دیگری ایفا خواهند کرد. لذت می­برد که به کسی که برای توسعه استان تلاش می­کند کمک کند.


ویژه­ترین ویژگی ایشان ظرفیت شبکه­ سازی نخبگان، دانشگاه­ ها، دستگاه­ ها، صنعت و .... است. دکتر آذین از نظر شبکه­ سازی منحصر بفرد است که من از ایشان یاد میگیرم. دکتر اخلاقی به طور ویژه­تر به این تیم اضافه شدند. انشاالله پر توان­تر مجموعه استان برای اعتلای علم و فناوری در استان تلاش خواهند کرد.


سخنرانی دکتر الستی معاون نخبگان و سرآمدان بنیاد ملی نخبگان


نکته اول تعریف نخبه است. ما به اشتباه در بسیاری از مواقع فکر می­کنیم نخبه کسی است که دارای ضریب هوشی بالایی است. یا دارای تخصص بالایی است. همه این­ها نکات مثبتی است، از ارکان تعریف نخبه است ولی تعریف نخبه را کامل نمی­کند. نخبگی از انتخاب می­آید. برگزیدگی جزو ویژگی­هایش است. فردی که در جامعه به دلیلی در موضوعی برگزیده است یعنی مردم به او نگاه می­کنند، از وی پیروی می­کنند و او توانایی ایجاد تحول دارد. ما می­دانیم یکی از شرایط اقبال مردم به افراد صرفاً داشتن هوش و تخصص نیست. بلکه باور به این است که فرد به جز خودش به دیگران هم فکر کند یا دیگران را مقدم بر خود می­داند موقع تصمیم ­گیری. نخبگی به مفهوم بیشتر و بودن و زودتر رسیدن به اهداف زندگی خودش نیست بلکه هدف وی کمک به دیگران در رسیدن به اهداف دیگران است. خیلی­ها هستند در بالاترین درجه تخصص هستند ولی ما وی را نخبه نمی­دانیم. متخصص می­دانیم ولی نخبه نه. افراد نخبه باید تحول آفرین باشند، در جامعه بتواند کمک کند و تحول بیافریند. در استان بوشهر از این موارد علمی معنوی سراغ داریم. این افراد خودشان یک ملتند. اینکه یک نفر در استان انقدر اثرگذاری داشته باشد که چند بنیاد نخبگان در خودش داشته باشد بسیار ارزشمند است. تعریف نخبه یعنی این.


اینکه دانش آموزان را وادار کنیم که صرفاً درس بخواند کافی نیست. مجموعه ویژگی­ها فرد را نخبه می­کند.


اگر بخواهیم در کشور به سمت تعالی حرکت کنیم به پیشران­ هایی احتیاج داریم. پیشران­ ها نخبگان هستند. مقام معظم رهبری می ­فرمایند مدیریت تحول کشور باید به دست نخبگان قرار گیرد. نگفتند مدیریت کشور. منظور مدیریت تحول است. باید همه کمک کنیم که چنین افرادی در بطن جامعه زاییده شوند و پرورش یابند.


بنیاد ملی نخبگان به توصیه مقام معظم رهبری که به چند دولت توصیه کردند؛ در یک دولت اساسنامه بنیاد تدوین شد، در دولتی همان اساسنامه اجرا شد و در دولت بعد به اوج خود رسید. چون همه به این موضوع اعتقاد دارند.


مأموریت بنیاد وظیفه کشف، شناسایی و پرورش استعداد است. نه جای وزارت علوم است که برنامه­ریزی علمی را انجام دهد نه جای دانشگاه. نه جای وزارت اقتصاد. بلکه یک نهاد برنامه­ریز و هماهنگ کننده در تعامل بین بخشی است که در آن اتفاقات زیادی می­افتند.


تعاملات و اتفاقاتی که باید در حوزه اثرگذاری نخبگان بیفتد این است که بین بخش­ها تعامل و همفکری باشد. بنیاد ملی نخبگان یک ستاد هماهنگ کننده و برای اجرای برنامه در حوزه نخبگان است.


اصلی­ترین مأموریت نظام: زمینه اثرگذاری نخبگان در کشور افزایش یابد، یعنی موقع تحول آفرینی کمترین موانع وجود داشته باشد.


استان بوشهر دارای ویژگی خاص نخبگانی است. در مطالعات راجع به اقیلم ­ها مشخص شد آمادگی زیادی دارد. از نظر تاریخی عقب افتادگی داریم اما در حال حاضر در این چند دهه گذشته ظرفیت­ های زیادی در استان به وجود آورده که از نظر نخبگانی ظرفیت ویژه­ای است. در جلسات متعدد با روسای دانشگاه و استاندار و ....؛ این نشان می­دهد 4-5 سال همکاری مداوم قطع نشده است. این تصویب فقط در استان بوشهر انجام شده. در همه استان­ها بوده ولی با تغییر رئیس و ... بقیه چیزها هم تغییر کرده است. ولی در بوشهر نه. اولین استانی است که در آن این سند تصویب شده و برای نمونه قرار است بین بقیه استان­ها ارسال شود.


این هماهنگی بین مدیران و افراد و نهادهای اثرگذار و عرم آن­ها برای توسعه دانش، استثنایی است. حتی در تهران این شرایط نیست. بعید است سند توسعه دانش بنیان تهران را داشته باشیم. چون خیلی پیچیده است؛ ولی با تمام پیچیدگی­ ها عزیزان محور کار هستند و هر کسی نقش خود را به خوبی انجام داده است.


در استان بوشهر همکاری بین ارکان حالت ویژه­ای دارد. نحوه برگزاری اردوهای جهادی و دوست علمی در استان بوشهر کم نظیر بوده و مدل جدیدی بوده است و موجب الگوبرداری بقیه استان­ها شده است. همین موجب شده در استان وضعیت قابل قبولی در حوزه فعالیت نخبگانی داشته باشیم.


بدلیل اینکه بسیاری از زیرساخت­ها انجام شده است انتظار این است که کارها ادامه یابد.


زمینه سازی برای اینکه افراد مؤثر در جامعه امکان تحول آفرینی داشته باشند کار مهمی است.


از همه نهادهای علمی سپاسگزارم.


سخنرانی جناب آقای دکتر اخلاقی رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر


باسلام و تقدیم ادب و احترام به حضار فرهیخته  


جناب آقای ابراهیمی، جناب آقای دکتر الستی، جمع مسئولین ارشد استان، مدیران دستگاه های اجرایی، نخبگان، سرآمدان، مستعدین برتر، اساتید محترم دانشگاه و سایر عزیزانی که دعوت ما را لبیک گفتند...


خوش آمدید ...


خدای منان را سپاسگذارم  که این فرصت را به من عنایت کرد تا با مدیران، مسئولین، نخبگان و فرهیختگان استان به مناسبت  آیین تودیع و معارفه، که البته همه اینها اعتباری و موقت است، در خدمت شما باشم.

بنیاد ملی نخبگان که منشا رویش آن اراده رهبر فرزانه انقلاب است سازمانی میمون بسیار پر اهمیت است. بنیاد ملی نخبگان به یک بخش تعلق ندارد و یک نهاد فرابخشی است. اگر ما این طور تعبیر کنیم  که معاونت علمی و فناوری و بنیاد ملی نخبگان یک نهاد پیشرو و کم نظیر در تاریخ توسعه کشور بوده است سخن به گزاف نگفته‌ایم.


بی گمان این توسعه کم نظیر در حوزه­های مختلف علم و فناوری و اکوسیستم نوآوری کنونی استان و نقش بی بدیل بنیاد نخبگان استان در این پازل، مرهون زحمات جهادگونه، صادقانه، مسوولانه، دلسوزانه و متعهدانه مدیران سابق بنیاد بصورت ویژه برادر عزیزمان جناب آقای دکتر آذین  و همکاران ایشان بوده است. که از همین جا نهایت تشکر و قدردانی خودم را به ایشان ابلاغ نموده و اعلام میدارم کماکان به تجربه  ارزشمند و توانمندی ایشان در دوران مسئولیتم احتیاج خواهم داشت.


برنامه اصلی این حقیر در این دوران خطیر پس از مدد از الطاف حضرت حق، ادامه این روند موفق با مدد مدیران ارشد استان، نخبگان و فرهیختگان استان است.


دانش آموزان و مجموعه آموزش و پرورش به عنوان ایستگاه نخست نخبه پروری، اعضای هیات علمی و دانشگاه ها و پارک فناوری به عنوان نهاد توانمندساز، سرآمدان عزیز استانمان در همه جای کشور و دنیا در حوزه های ادبی، هنری، قرآنی، حوزوی، مخترعین  و فناوران، دانشجویان و دانش آموختگان برتر همه و همه شبکه ای هسستند که با تشکیل اجتماع آنها نظام نخبگانی استان تحقق پیدا خواهد نمود.


از جناب آقای دکتر ستاری، دکتر شجاع و استاندار محترم به جهت اعتمادی که به بنده نمودند تشکر می­کنم و از خدا توفیق می خواهم  که بار دیگر در عرصه ای خطیر توفیق خدمت گزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای اینجانب فراهم نمود و امیدوارم به فضل خدای سبحان بتوانم سربلند و روسپید از عهده این مسئولیت خطیر برآیم .







  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 134217
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم